Untitled

XRP: n hinta nousee 0,90 dollariin, kaatuu sekunneissa, kun Coinbase laskee

XRP: n hinta nousi vain 0,92 dollariin vain minuuteissa Coinbasessa, mutta kaatui 30% heti sen jälkeen.

XRP-hinta nousi yli 0,90 dollariin Yhdysvaltain kryptovaluuttapörssissä Coinbase 24. marraskuuta, mutta kaatui takaisin noin 30% sekunnissa. Tämä oli korkein hintataso toukokuun 2018 jälkeen.

Coinbase-käyttäjien ohjaama XRP-vimma

Coinbase-käyttäjät ajavat ilmeisesti rallia, koska XRP: n hinta ei nähnyt saman korkeutta muissa pörsseissä. Esimerkiksi Bitstamp ja Binance näkivät korkeimman vain 0,79 dollaria saman piikin aikana.

Pian onnettomuuden jälkeen hashtag “Coinbase” alkoi kehittyä Twitterissä Yhdysvalloissa.

Vaikka Coinbasen virallisella tilasivulla sanotaan tällä hetkellä, että kaikki toimii normaalisti, muut lähteet osoittavat, että vaihdolla on todellakin ongelmia.

„MITÄ CRAP – uusi kolikkopohjassa – ja kaikki XRP-kauppani menivät hämmentyneeksi, sitten ilmestyivät lopulta vasta sen jälkeen, kun pohja putosi – aiheuttaen minulle menetyksiä tonnia rahaa !!!“ käyttäjä Mike Palagi kirjoitti yhdessä Downdetectorin kommenteista.

Mikä aiheutti kaatumisen?

Ralli saattoi laukaista lokakuun lopulla, kun tuntematon valas lähetti 50 miljoonan dollarin arvosta XRP: tä tuolloin Bitstampille. Siitä lähtien XRP / USD on nähnyt voimakkaan parabolisen nousutrendin, 137% viimeisen viikon aikana korkeimmalle tasolleen yli kahden vuoden.

Ennen hintapiikkiä ja välitöntä kaatumista suosittu salanimellä toimiva kauppias ”CryptoSqueeze” totesi, että XRP: n rahoitusosuus muuttui negatiiviseksi. Hän sanoi:

”Negatiivinen rahoitus XRPUSDT: llä FTX: llä ja OKeX: llä. Mikä voi mennä pieleen? ”

Koko rallin ajan Binancen XRP-ikuisen swap-sopimuksen rahoitusosuus pysyi 0,01 prosentissa. Tämä tarkoitti sitä, että ostajien ja myyjien välillä oli tasapaino, kun hinta nousi yli 35% yhdessä päivässä.

Vaikka lyhyt puristus johti alun perin rallia, lähteet, jotka halusivat olla nimeämättä, kertoivat Cointelegraphille, että jotkut Coinbasen markkinatakaajat vetivät tilauksensa, kun ralli ylikuumentui.

Nykyisestä rallista huolimatta XRP on edelleen laskenut 78% kaikkien aikojen korkeimmasta tammikuussa 2018. Bitcoinin (BTC) termeillä XRP on laskenut 83% kaikkien aikojen korkeimmasta, vaikka tekninen analyysi viittaa siihen, että monivuotinen laskusuunta saattaa olla rikki viime viikolla.