Gleec käyttää Scalable Solutions -vaihtotekniikkaa käynnistääkseen Gleec BTC: n

Helmikuu 2021 – Lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun Gleec Coin, digitaalinen valuutta, joka on luotu todelliseen käyttöön palvelujen tai tuotteiden ostamiseksi omistetun ekosysteemin kautta, on julkaistu, Gleec-alusta vie sen askeleen pidemmälle ottamalla käyttöön digitaalisen omaisuuden vaihdon Gleec BTC .

Gleec BTC hyödyntää Scalable Solutionsin etikettiohjelmistoa hyödyntämällä syvää likviditeettiä, taistelutestattua tietoturvaa ja modulaarista lähestymistapaa tekniikkaan, jonka avulla ne voivat skaalata helposti tarpeen mukaan.

Gleecin toimitusjohtaja ja perustaja Daniel Dimitrov kommentoi:

„Kun listasimme Gleec Coinin Scalable Solutionsin infrastruktuurilla toimiviin pörsseihin ja aloitimme aktiivisen kaupankäynnin niillä, tajusimme taustalla olevan pörssiteknologian potentiaalin. Sitten päätimme korvata nykyisen vaihtoinfrastruktuurimme Scalable’sille tarjotaksemme laajalle käyttäjäkunnallemme markkinoiden parhaan kaupankäyntikokemuksen. “

Mark Bergerin perustaman Scalable Solutions -sovelluksen tiimillä on vuosikymmenien kokemus sekä perinteisiltä rahoitusmarkkinoilta että blockchain-tekniikoista. Skaalautuvien avaimet käteen -ratkaisu on auttanut pörssejä käynnistymään ja kasvamaan uusille korkeuksille tarjoamalla alan johtavan kaupankäynnin moottorin, suuren määrän tapahtumia sekunnissa, korkeimmat turvallisuusstandardit ja omistautuneen asiakaspalvelutiimin.

Virossa toimiluvan saanut elinkeinovirasto, Gleec BTC -asiakkaat voivat käydä kauppaa Gleec-kolikoillaan alustalla sekä kaupankäyntipariensa GLEEC / BTC, GLEEC / EUR ja BTC / EUR kanssa. tulevaisuus. Digitaaliseen omaisuuteen pääsee helposti myös käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen kautta sijainnista riippumatta. Sovellus on valmis ladattavaksi, ja alustan pitäisi olla käytettävissä kaupankäyntiin Googlen Playssa ja iOS App Storessa.

Mark Berger skaalautuvista ratkaisuista jakoi:

„Odotamme innolla Gleec BTC: n täyttä lanseerausta ja työskentelemme yhdessä tarjotaksemme asiakkaillemme saumattoman kaupankäyntikokemuksen. On jännittävää nähdä digitaalisen omaisuudenvaihtoteollisuuden kasvavan erityisesti palveluntarjoajien, kuten Gleecin, kanssa, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluja salauksen maksujen käsittelystä Bitcoin-pankkiautomaatteihin sekä mahdollistavat asiakkaiden pääsyn helposti euro-BTC-kaupankäyntiin. euron lompakon kautta. „

Tietoja Gleec BTC: stä

Gleec BTC on luotettava pörssi, jossa voit turvallisesti ostaa, myydä, käydä kauppaa ja tallentaa valuuttasi. Vaihto on suunniteltu varmistamaan suuri avoimuus, taattu turvallisuus ja helppo jäljitettävyys. Tiimi on perehtynyt tähän alueeseen ja pyrkii jatkuvasti varmistamaan, että hienostunut verkko toimii sujuvasti. Gleecin tavoitteena on aina ollut pitää käyttökokemus yksinkertaisena ja priorisoida yksityisyys, turvallisuus ja käyttäjien hallinta. Jokainen askel asiakkaan matkasta sovellusekosysteemissä on suunniteltu käyttökokemuksen perusteella.

Uuden vaihto-ohjelmiston ohella Gleec parantaa myös tuotevalikoimaansa salauksen hyödyllisyyden parantamiseksi. Pörssin kotivaluutta Gleec Coin laajentaa markkinoitaan listautumalla myös muihin johtaviin pörsseihin, kuten Bittrex ja Bithumb. Myöhemmin tänä vuonna ennakkoon maksettu Visa-kortti on saatavilla niille, jotka haluavat täydentää korttinsa Gleec Coinilla ja Bitcoinilla ( BTC ). Olemme vakuuttuneita siitä, että Gleecin alustan kasvu hyödyttää kryptovaluuttayhteisöä kokonaisuutena ja lisää massan käyttöönoton nopeutta.